Ιταλία

Ετοιμάζεται προπονητικό ντόμινο στη Serie A

Η σεζόν στην Ιταλία ολοκληρώθηκε και πλέον έχουν αρχίσει τα σενάρια που αφορούν το μέλλον προπονητών στους πάγκους των μεγάλων.

Πρωτάθλημα τέλος και ήρθε η ώρα για τα σενάρια στην Ιταλία.

Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στη γείτονα χώρα είναι το προπονητικό ντόμινο που αναμένεται να συμβεί σε περίπτωση που τελικά ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι.

Πρώτος υποψήφιος να τον διαδεχθεί εφόσον επιβεβαιωθεί το φημολογούμενο διαζύγιο είναι ο Κάρλο Αντσελότι, αλλά πλέον ακούγεται πολύ έντονα η περίπτωση του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Ο προπονητής της Λάτσιο πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική αναγέννηση των «λατσιάλι» και ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Ωστόσο, το σενάριο δεν σταματά εδώ...

Σύμφωνα με το calciomercato.it, ο νούμερα ένα υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Σιμόνε Ιντσάγκι είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος που διετέλεσε και ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, κατέκτησε με την Πόρτο το πρωτάθλημα, σπάζοντας την κυριαρχία της Μπενφίκα και ενδέχεται να παίξει πολύ δυνατά η περίπτωσή του, αν η ομάδα της Ρώμης αναζητήσει νέο προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x