Stoiximan Super League

Έτοιμος για το ματς με Πλατανιά ο Απόλλων

Τους εκλεκτούς για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ανακοίνωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Άκης Μάντζιος.

Έτοιμος για το εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά (16:00) ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής και θα κόψει την τελευταία αγωνιστική δύο. Ένας εξ αυτών θα είναι πιθανότατα ο Ζαρόπουλος.

Στην αποστολή επιστρέφει μετά τη δεύτερη αγωνιστική ο Παπάζογλου που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα για να είναι ο παρτενέρ του Κύργια στην άμυνα, ενώ σε αυτή βρίσκεται και ο Χουάρες που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εκτός βρίσκονται και οι Ανιέτε (τραυματίας), Ελμπάζ (τραυματίας) Κιταμπάλα (ανέτοιμος), Καλλέργης, Ταΐρης, Βαφέας.

Η αποστολή: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Ζαρόπουλος, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Μάατσι, Μενδρινός, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Κούρος, Βαλλιάνος, Μπαρτολίνι, Χουάρες, Μπιτζιμίν.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά είναι η εξής: Ο Τσόβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντάσιο, Κύργια, Μπιτζιμίν (ή Παπάζογλου), Βαλλιάνο να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας. Κονέ, Κοντοές είναι οι δύο σίγουροι στον άξονα, ενώ για μία θέση «παίζουν» δύο παίκτες (Χουάρες, Μενδρινός). Αλμπάνης, Σιατραβάνης θα είναι τα εξτρέμ, με τον Καστιγέχος να είναι ο σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x