Stoiximan Super League

Έτσι πάει για τη νίκη απέναντι σε ΠΑΣ και... λάσπη

Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το 4-3-3 με τον Κουτρουμπή στη μεσαία γραμμή. «Παίζει» για βασικός και ο Κλωναρίδης.

Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στους «Ζωσιμάδες» ο οποίος είναι επιβαρυμένος από την βροχόπτωση που έπεφτε χθες στην πόλη.

Ο Μαρίνος Ουζουνιδης σκέφτεται να παρατάξει τους πράσινους με ένα σύστημα 4-3-3 με τον Κουτρουμπή να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή από την στιγμή που ο Κουρμπέλης είναι νοκ-άουτ σήμερα.

Ο Βλαχοδήμος θα πάρει θέση κάτω από την εστία, με τον Κουλιμπαλί να επιστρέφει στο δεξί άκρο μετά την απουσία του για το Κόπα Άφρικα. Ο Χουλτ θα είναι αριστερά και στο κέντρο οι Μολέδο και Τελάντερ.

Ο Κουτρουμπής θα με τους Ζέκα και Λουντ θα είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Προωθημένοι θα είναι ο Βιγιαφάνιες και ενδεχομένως ο Εμποκού στα άκρα με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Εμποκού να μείνει στον πάγκο. Στην περίπτωση αυτή ο Κλωναρίδης θα ξεκινήσει βασικός για δεύτερο σερί παιχνίδι από την ημέρα που επέστρεψε στο τριφύλλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x