Κύπελλο Ελλάδας

Ευκαιρίες και ανάσες από Μοράις ενόψει Κυπέλλου

Χωρίς τους Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτα θα παραταχθεί η ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου με την Κέρκυρα. Επιστρέφουν οι Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος.

Από μερικές ηχηρές απουσίες αλλά και ορισμένες επιστροφές απαρτίζεται η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς του Κυπέλλου με την Κέρκυρα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν την Τρίτη στο ΟΑΚΑ τους Φαίακες χωρίς τους Αλμέιδα, Ανέστη, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ και Μπακασέτα, τους οποίους ο Μοράις άφησε εκτός αποστολής προφανώς για να πάρουν ανάσες.

Εκτός είναι και οι τραυματίες Βάργκας και Λέσκοτ, ενώ ο Πατίτο θα εκτίσει την τελευταία ποινή της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για την μπουνιά στον Φιγκέιρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο επιστρέφουν οι Γκάλο και Χριστοδουλόπουλος που ήταν επίσης τιμωρημένοι.

Η αποστολή

Μπάρκας, Παπαδόπουλος, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Πλατέλλας, Ζόριτς, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τσέλιος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x