Εύξεινος Λέσχη: «Συγχρονισμένη επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη»

Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη δήλωσε η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή του, το σωματείο παίρνει θέση για τα όσα ακολούθησαν μετά την εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μιλά λοιπόν για «στοχοποίηση» και κάνει λόγο για συγχρονισμένη επίθεση εναντίον του ίδιου, αλλά και του ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μετά τα τελευταία γεγονότα στο γήπεδο της Τούµπας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης θεωρεί υποχρέωσή της να λάβει θέση την οποία και δημοσιοποιεί.

Διαπιστώνουμε τις τελευταίες ημέρες μια συγχρονισμένη επίθεση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Προέδρου της και μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, ενός Έλληνα επιχειρηματία Ποντιακής καταγωγής εκ Ρωσίας.

Έχουν στοχοποιήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να πλήξουν τον ίδιο αλλά ταυτόχρονα και τον μεγάλο προσφυγικό Σύλλογο του Βορρά.

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης αναγνωρίζει την προσφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ποντιακό Ελληνισμό, µε την δημιουργία δομών, όπως π.χ. την ίδρυση επώνυμης έδρας Ποντιακών σπουδών στην Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, την λειτουργία της οποίας χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου ο ίδιος.

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης αναγνωρίζει επίσης την εξαιρετική κοινωνική και εθνική προσφορά του αλλά και την προσφορά του στο ίδιο το Σωματείο μας που και για το λόγο αυτό τον ανακήρυξε Επίτιμο Μέλος του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Ε. Ακριτίδης

Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Ε. Καραβέλας»
.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ