Euro 2024

Καμία ανησυχία για Γκέκα

Δεν ανησυχούν οι άνθρωποι της Εθνικής για την κατάσταση του Φάνη Γκέκα, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε κατά τη διάρκεια της τελευταία προπόνησης. Αρκετοί φίλοι της «γαλανόλευκης» βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά και χειροκρότησαν τους διεθνείς. Σύστημα 4-4-2, αλλά και 4-2-3-1 δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος.

Δεν ανησυχούν οι άνθρωποι της Εθνικής για την κατάσταση του Φάνη Γκέκα, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε κατά τη διάρκεια της τελευταία προπόνησης. Αρκετοί φίλοι της «γαλανόλευκης» βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά και χειροκρότησαν τους διεθνείς. Σύστημα 4-4-2, αλλά και 4-2-3-1 δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Φάνη Γκέκα, αυτή δεν εμπνέει καμία ανησυχία, αφού ουσιαστικά πρόκειται απλά για μια ενόχληση στον αστράγαλο επειδή ήταν σφιχτή η γάζα που είχε στο πόδι του. Φυσικά, δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του επιθετικού της Λεβάντε στο ματς της Τρίτης απέναντι στη Λιθουανία.

Παρών στην προπόνηση ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, όπως και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος προπονήθηκε νωρίτερα μόνος του και στη συνέχεια δεν απάφυγε τα πειράγματα από τους υπόλοιπους διεθνείς αλλά και τις παροτρύνσεις τους για γρήγορη επιστροφή στην Εθνική.

Όμως και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν εκεί, δείχνοντας πόσο δεμένοι είναι οι παίκτες μεταξύ τους. Ο επιθετικός της Σέλτικ ταξιδεύει τη Δευτέρα και οι γιατροί της σκωτσέζικης ομάδας είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν αν το πρόβλημα στον αγκώνα θα αντιμετωπιστεί με χειρουργείο ή όχι.

Οι διεθνείς μετά από ένα μίνι πρόγραμμα που περιελάμβανε ζέσταμα, διατάσεις και σπριντ, έπαιξαν διπλό στο οποίο αρχικά ο Φερνάντο Σάντος επέμεινε στο 4-4-2 με τους ίδιος 11 που ξεκίνησαν κόντρα στη Λετονία. Δηλαδή Καρνέζη στο τέρμα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, με τους Τοροσίδη και Σπυρόπουλο στα άκρα. Κατσουράνης και Τζιόλης κάλυψαν το κέντρο, έχοντας τον Μανιάτη στα δεξιά και τον Φορτούνη στα αριστερά, ενώ Γκέκας και Μήτρογλου αποτελούσαν το δίδυμο της επίθεσης.

Μετά την αποχώρηση του Γκέκα, ο Πορτογάλος έκανε δοκιμές με το 4-2-3-1, τοποθετώντας Μανιάτη και Τζιόλη στα χαφ και Φορτούνη, Νίνη, Κατσουράνη στην τριάδα πίσω από το μοναδικό προωθημένο, που ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Κατά τη διάρκεια του διπλού θέση στην κορυφή πήρε και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν και περίπου 150 φίλοι της Εθνικής, οι οποίοι χειροκρότησαν τους παίκτες, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πριν την προπόνηση, δηλώσεις έκανε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα κρατά την τύχη της στα δικά της χέρια: «Όπως φαίνεται από μία πρώτη εικόνα, είμαστε το φαβορί του ομίλου. Πρόκειται, όμως, για μία διαδικασία 2 ετών και πρέπει να μην επαναπαυτούμε σε μία τέτοια κατάσταση, αφού κινδυνεύουμε από δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τη Λιθουανία πρέπει να είμαστε σοβαροί κι αν κάνουμε όσα ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα στις έξι το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά ενώ ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μισή ώρα νωρίτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x