Euro 2024

Την γλιτώνει με 3-4 μέρες ο Φορτούνης

Το σκίσιμο στον τετρακέφαλο του Κώστα Φορτούνη από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Λιθουανού αντιπάλου του, θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων τρεις με τέσσερις ημέρες. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Καιζερσλάουτερν φαίνεται πως γλιτώνει τα χειρότερα, αφού στην αρχή εκφράζονταν φόβοι ότι επηρεάστηκαν και οι τένοντες, μια και το τραύμα ήταν βαθύ.

Το σκίσιμο στον τετρακέφαλο του Κώστα Φορτούνη από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Λιθουανού αντιπάλου του, θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων τρεις με τέσσερις ημέρες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Καιζερσλάουτερν φαίνεται πως γλιτώνει τα χειρότερα, αφού στην αρχή εκφράζονταν φόβοι ότι επηρεάστηκαν και οι τένοντες, μια και το τραύμα ήταν βαθύ.

Μετά το τέλος του αγώνα, το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής είχε επικοινωνία με το γερμανικό σύλλογο και την Τετάρτη, ο ταλαντούχος διεθνής θα εξεταστεί και από τους γιατρούς της ομάδας του και εκεί θα ξεκαθαρίσει εάν τελικά είναι τυχερός στην ατυχία του. Σύμφωνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι δεν έχει πειραχτεί ο τένοντας και ο Κώστας Φορτούνης δεν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω πρόβλημα.

Όπως όλα δείχνουν, παρά τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των Λιθουανών, ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης θα την γλιτώσει με ένα απλό σκίσιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x