Euro 2024

«Τραυματίστηκε ο Γκατσίνοβιτς - Δύο εβδομάδες εκτός δράσης»

Πρόβλημα τραυματισμού φέρεται να αποκόμισε στη μάχη της Σερβίας με την Ουγγαρία ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με τους συμπατριώτες του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ να κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων.

Δυσάρεστα μαντάτα έρχονται από τη Σερβία για την ΑΕΚ σε ό, τι αφορά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Όπως σημειώνει το «direktno», ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» έχει υποστεί τραυματισμό και δεν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο (17/10, 21:45), με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη να δείχνουν ότι πρέπει να μείνει εκτός δράσης για δύο βδομάδες. Διάστημα, στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν εκτός με Αστέρα Τρίπολης (22/10) και Μαρσέιγ (26/10) και εν συνεχεία υποδέχονται τον ΠΑΟΚ (30/10).

Ο 28χρονος άσος φέρεται να ένιωσε ενοχλήσεις πριν το ματς της Σερβίας με την Ουγγαρία, όπου ξεκίνησε βασικός. Ωστόσο, λίγο η κρισιμότητα του αγώνα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του λίγο και το ότι επέστρεψε στις τάξεις του ύστερα από τρία χρόνια, τον ώθησαν στο να... σφίξει τα δόντα και να αγωνιστεί.

Πλέον, μένει να επιβεβαιωθεί η κατάστασή του μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάτι που, όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, θα συμβεί μετά τον αγώνα με το Μαυροβούνιο, καθώς θέλει να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση (η ομάδα του «καίγεται» για τη νίκη).

Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει προβλήματα, χωρίς να αναφερθεί όμως σε κάποιο όνομα. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του στάθηκαν στην ιδιαίτερη ποδοσφαιρική εκτίμηση που τρέφει για τον Γκατσίνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x