Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τι ισχύει με την κατάσταση Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς - Έτοιμο το χορτάρι με ΠΑΟΚ»

Τα δεδομένα όσον αφορά στους Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς και τη σοβαρή πιθανότητα να μην τους έχει η ΑΕΚ ετοιμοπόλεμους πριν τον ΠΑΟΚ κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για το τερέν.

Στους δυο αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς με την εθνική θα τον κρατήσει σίγουρα έξω από το ματς με τον Αστέρα και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί και στην Ελλάδα, θα κριθεί η συμμετοχή του με Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Λιβάι Γκαρσία, τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος στα δυο προσεχή ματς και στόχος είναι η επιστροφή του να γίνει στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Κατά τ’ άλλα, συμφώνησε ότι πρέπει να βρεθεί λύση με το πέταλο της OPAP Arena και να ‘ναι ανοιχτό στα μπαράζ της Εθνικής, ενώ για την κατάσταση του τερέν, μετέφερε την εκτίμηση του υπεύθυνου ότι οι βελτιωτικές εργασίες θα τον έχουν φέρει σε καλό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x