Euro 2024

Ιταλικά «μάτια» σε Μανωλά

Άνθρωποι της Νάπολι και της Ρόμα βρέθηκαν χθες στο Μπέλο Οριζόντε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κολομβία, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους στον Κώστα Μανωλά.

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων έχει προσελκύσει ο Κώστας Μανωλάς.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ευρωπαϊκοί σύλλογοι εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού, ώστε να κινηθούν για την απόκτησή του και να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.

Δύο εξ’ αυτών φαίνεται πως είναι η Νάπολι και η Ρόμα, σκάουτερ των οποίων βρέθηκαν χθες στο Μπέλο Οριζόντε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κολομβία και να… τσεκάρουν από κοντά τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Μανωλάς πραγματοποίησε μία σχετικά καλή εμφάνιση, η οποία σημαδεύτηκε από την ατυχία στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η «γαλανόλευκη» από τους Κολομβιανούς.

Μάλιστα, στην Ιταλία το Sky Italia αναφέρει:

«Ένας νεαρός Έλληνας σε ιταλικό σημάδι. Ο Μανωλάς παρακολουθείται από Ρόμα και Νάπολι. Ο κεντρικός αμυντικός, γεννημένος το 1991, είναι από τα πλέον λαμπερά σημεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία. Έγκαιρος και προσεκτικός στις επεμβάσεις του, ο Μανωλάς ήταν από τους πλέον θετικούς παίκτες στο ματς της Κολομβίας με την Ελλάδα. Ρόμα και Νάπολι ενδιαφέρονται και τον τσεκάρουν. Ο Έλληνας άσος είναι καυτό όνομα, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην ποδοσφαιρική αγορά».

Υπενθυμίζεται ότι η Νάπολι είχε καταθέσει πρόταση ύψους 8.5 εκατομμυρίων τον περασμένο Ιανουάριο ευρώ στον Ολυμπιακό, για να τον κάνει δικό της, και τότε είχε εισπράξει αρνητική απάντηση από τους Πειραιώτες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x