Euro 2024

Μήτρογλου: «Υποχρέωσή μας να πάμε στο Μουντιάλ»

Για το γκολ που πέτυχε αλλά και τον τρόπο που πανηγύρισε μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου, αμέσως μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί του Λιχτενστάιν.

Ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν και όπως ήταν λογικό τα φώτα ήταν επάνω του. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου περιέγραψε το γκολ που πέτυχε ενώ μίλησε και για την συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να μην σε αφήνει τίποτα να χάσεις την συγκέντρωσή σου. Πίστευα και εγώ και τα παιδιά στο γκολ και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Χαίρομαι που είμαι βασικός. Προσπαθώ να δικαιώσω τον προπονητή μου όταν παίζω. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και εγώ είμαι έτοιμος να την βοηθάω.

Εμείς κοιτάμε να πάρουμε τα ματς όλα, είναι υποχρέωσή μας να πάμε εκεί και αυτό θα παλέψουμε.

Ήταν ωραίες στιγμές. Ωραία μπαλιά του Κατσουράνη, τέλεια πάσα του Τοροσίδη και εγώ απλά έβαλα το πόδι μου. Πανηγυρίσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Δεν μπορώ να πω τίποτα γι’ αυτό, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Εγώ λέω ότι στο πρώτο ημίχρονο, δεν δείξαμε πως θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ. Στο δεύτερο το αλλάξαμε και πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x