Euro 2024

Ο 17χρονος Χάτο κλήθηκε στην εθνική Ολλανδίας

Τον 17χρονο αμυντικό του Άγιαξ Γιορέλ Χάτο κάλεσε στην εθνική Ολλανδίας ο Ρόναλντ Κούμαν.

Την έκπληξη έκανε ο Ρόναλντ Κούμαν καλώντας στην εθνική Ολλανδίας τον 17χρονο αμυντικό του Άγιαξ Γιορέλ Χάτο ενόψει των τελευταίων αγώνων των «οράνιε» στα προκριματικά του EURO 2024.

Ο γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 2006 άσος έκανε τον περασμένο Απρίλιο το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τον Αγιαξ και φέτος μετράει ήδη 16 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα», ενώ είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της χώρας. Ο νεαρός σέντερ μπακ κλήθηκε και λόγω των απουσιών των τραυματιών Ματάις Ντε Λιχτ και Μίκι Φαν ντε Βεν, αλλά και επειδή θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με χρηματιστηριακή αξία που ήδη φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Οι «οράνιε» θα αντιμετωπίσουν στις 17/11 στο Αμστερνταμ την Ιρλανδία και στις 21/11 στο Φάρο το Γιβραλτάρ και χρειάζονται μία νίκη για να «σφραγίσουν» τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου και την πρόκριση στα τελικά, μπροστά από την Ελλάδα. Ο Κόντι Χάκπο της Λίβερπουλ, που απουσίασε από τα ματς του Οκτωβρίου λόγω τραυματισμού, επανέρχεται στην 25άδα του Κούμαν, όπως επίσης ο τερματοφύλακας Γιούστιν Μπάιλοβ, ο μέσος Γέρντι Σάουτεν και ο επιθετικός Κάλβιν Στενγκς. Στον αντίποδα, απουσιάζουν οι τραυματίες Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x