Euro 2024

Ροντρίγκεζ: «Πρώτα την Ελλάδα»

Το μυαλό τους στραμμένο αποκλειστικά στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, απέναντι στην Ελλάδα, έχουν οι Κολομβιανοί όπως τόνισε ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ. «Η ατομική σκέψη δεν χωράει εδώ», είπε για τον Φαλκάο.

Το βάρος στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ελλάδα ρίχνουν στην Κολομβία. Ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως άπαντες στην ομάδα σκέφτονται αποκλειστικά το παιχνίδι απέναντι στη «γαλανόλευκη».

Σχετικά με την απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο μεσοεπιθετικός της Μονακό δήλωσε πως γνωρίζει το… βάρος που πέφτει πάνω του αλλά παράλληλα υπογράμμισε πως μόνο με ομαδική προσπάθεια θα μπορέσει η Κολομβία να πετύχει κάτι καλό.
Τέλος, τόνισε πως θα ήθελε να τεθεί αντιμέτωπος με τη Βραζιλία και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι Κολομβιανοί είναι σε θέση να κατακτήσουν το Μουντιάλ.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζω την ευθύνη που έχω, αλλά εδώ είμαστε 23 παίκτες και πιστεύω ότι πρέπει να πορευτούμε ως μια πραγματική ομάδα. Η ατομική σκέψη δεν χωράει εδώ. Η ομάδα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Πρώτα σκεφτόμαστε την Ελλάδα και μετά τα επόμενα δύο ματς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Έχω πάρει δύο φορές μέρος σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μία με την ομάδα Κ-17 και μία με την Κ-20, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ξεκινάει τώρα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία. Μίλησα με τον Μοντραγκόν και μου είπε όλα όσα πρέπει να ξέρω. Τώρα μένει και να τα εφαρμόσω».


Για το γεγονός πως θα ήθελε να αντιμετωπίσει τη Βραζιλία: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Η Βραζιλία έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά κι εμείς έχουμε εξίσου καλή ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x