Euro 2024

Σαμαράς: «Ο κόσμος θα θυμάται ότι προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Σίγουρος ότι η Εθνική θα προκριθεί στο Μουντιάλ και τότε κανένας δεν θα θυμάται κακές εμφανίσεις όπως αυτή με το Λιχτενστάιν δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς.

Ασήμαντη χαρακτήρισε την κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν -μπροστά στο γεγονός ότι η Εθνική κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη- ο Γιώργος Σαμαράς.

Μιλώντας πριν την προπόνηση της Κυριακής, ο Έλληνας επιθετικός έδειξε ενοχλημένος από την κριτική που ασκείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι αυτό δεν απασχολεί την ομάδα, αφού δήλωσε σίγουρος ότι θα προκριθεί στο Μουντιάλ και στο τέλος αυτό θα είναι το μόνο που θα θυμάται ο κόσμος.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σαμαράς

Για την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος με το Λιχτενστάιν: «Γιατί στέκεστε στο πρώτο ημίχρονο; Το δεύτερο ημίχρονο δεν σας άρεσε; Δεν μας απασχολεί αυτό, όλα αυτά είναι για εσάς, να τα γράφετε και να τα διαβάζει ο κόσμος.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε το παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε την ήττα της Βοσνίας και αυτό που θα θυμάται ο κόσμος είναι ότι θα είμαστε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου»
.

Για το παιχνίδι με τη Λετονία: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρας μας. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να πάρουμε ακόμα μια νίκη».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος είναι πάντα απαραίτητος. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι στο πλευρό μας και νομίζω ότι θα κάνει το ίδιο και την Τρίτη».

Για την επιστροφή του μετά την τιμωρία: «Είναι απόφαση του προπονητή μου αν θα με χρησιμοποιήσει. Είμαι καλά και αυτός θα κρίνει αν θα παίξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x