Euro 2024

Χαλάρωσε ο Σάντος…

Από την περασμένη βδομάδα ο Φερνάντο Σάντος έχει βγάλει το λάδι στους διεθνείς. Γι’ αυτό το απόγευμα της Τρίτης ο Πορτογάλος χαλάρωσε. Κι αποφάσισε να κατεβάσει ταχύτητα στις προπονήσεις της Εθνικής.

Ως γνωστόν, ο Φερνάντο Σάντος είναι λάτρης των δυνατών προπονήσεων. Κι αυτό το έχουν επιβεβαιώσει -για μια ακόμα φορά- οι διεθνείς όλες αυτές τις μέρες. Από το απόγευμα της Τρίτης ωστόσο, ο Πορτογάλος χαλάρωσε κάπως.

Διατηρώντας υψηλούς ρυθμούς στο διπλό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει απ’ την περασμένη Πέμπτη (και διακόπηκε μόνο από το ρεπό της Κυριακής) ο τεχνικός της Εθνικής θέλησε σήμερα ν’ αποφορτίσει κάπως τους διεθνείς.

Έτσι, η απογευματινή προπόνηση (που ξεκίνησε παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού) διήρκεσε μονάχα 45 λεπτά. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες λοιπόν, αλλά και την πρωινή, ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ολοκληρώθηκε, δε, με δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο και στο οποίο οι ανακατεμένες συνθέσεις δεν επέτρεπαν τη διεξαγωγή οποιουδήποτε συμπεράσματος για τις προθέσεις του προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x