Euro 2024

Χωρίς Ζαΐρ-Εμερί με Ελλάδα η Γαλλία, ανησυχία στην Παρί

Ο Ζαΐρ-Εμερί στο Παρίσι με διάστρεμμα στον αστράγαλο, χάνει το Ελλάδα-Γαλλία.

Χωρίς τον Γουόρεν Ζαΐρ-Εμερί θα παραταχθεί η Γαλλία στον αγώνα της Τρίτης με την Ελλάδα στην Opap Arena για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο νεαρός μέσος της Παρί υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο στη χθεσινή ευρεία νίκη (14-0) των «μπλε» κόντρα στο Γιβραλτάρ (14-0) στη Νίκαια. Η ακριβής διάρκεια της απουσίας του είναι ακόμη άγνωστη. Οι επόμενες εξετάσεις θα το καθορίσουν, αλλά ο παίκτης που χρησιμοποιεί περισσότερο ο Λουίς Ενρίκε από την αρχή της σεζόν θα χάσει τουλάχιστον τους επόμενους τέσσερις αγώνες της Παρί: τη συνάντηση με την Μονακό την Παρασκευή, ανοίγοντας τη 13η ημέρα της Ligue 1, τον αγώνα του Champions League. εναντίον της Νιούκαστλ στις 28 Νοεμβρίου στο Παρίσι, και δύο άλλες αναμετρήσεις ς της Ligue 1 στη Χάβρη και εναντίον της Ναντ.

Χθες ο Ζαΐρ-Εμερί σε ηλικία μόλις 17 ετών, 8 μηνών και 10 ημερών έκανε ντεμπούτο με την Ανδρών της Γαλλίας, σημείωσε το πρώτο του γκολ αλλά τραυματίστηκε στην ίδια ενέργεια, στο 16ο λεπτό του αγώνα. Ο Γουόρεν Ζαίρ-Εμερί αποχώρησε από την εθνική και επέστρεψε σήμερα (19/11) στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x