Super League 2

Φαβορί ο Γκαρσία στον Άρη, «βλέπει» και Μπαρτολίνι-Ποτουρίδη για την άμυνα

«Κληρώνει» για στόπερ στον Άρη με τον Εμιλιάνο Γκαρσία να έχει το προβάδισμα στην παρούσα φάση, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει και τις περιπτώσεις των Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Γιάννη Ποτουρίδη.

Κορυφώνεται η προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη για ενίσχυση της ομάδας με έναν κεντρικό αμυντικό και εκτιμάται ότι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την υπόθεση. Η λίστα είναι μεγάλη, αλλά φαίνεται ότι τρεις περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει με αυτή του Εμιλιάνο Γκαρσία να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Ουρουγουανός στόπερ έχει αρκετά από τα στοιχεία που αναζητούν οι «κίτρινοι». Καλή ηλικία (27), με γεμάτες σεζόν και ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά και το μειονέκτημα ότι, εφόσον αποκτηθεί, θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και λογικά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις που είναι ψηλά στη λίστα, έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν θα χρειαστούν επιπλέον διάστημα για να μάθουν το πρωτάθλημα. Ο ένας είναι ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, που προέβαλε κάποιες απαιτήσεις, εξαιτίας του γεγονότος ότι ταλαιπωρήθηκε με την κακή διοικητική κατάσταση στον Ηρακλή, οι οποίες κρίθηκαν παράλογες. Πάντως, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Όπως και αυτή του Γιάννη Ποτουρίδη, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΑΕΛ και έχοντας και άλλες προτάσεις στα χέρια του, προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο από τον Άρη.

Οσονούπω, θα γίνει γνωστό σε ποια περίπτωση θα καταλήξει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x