Γαλλία

Φαλκάο: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι»

Απαίσιο χαρακτήρισε το ξεκίνημα της Μονακό στη φετινή σεζόν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να συνέλθει άμεσα.

Απαίσιο χαρακτήρισε το ξεκίνημα της Μονακό στη φετινή σεζόν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να συνέλθει άμεσα.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο αρχηγός της Μονακό, Ρανταμέλ Φαλκάο, μιλώντας για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Οι Μονεγάσκοι έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα εννιά παιχνίδια που έχουν παίξει φέτος σε League 1 και Champions League. Το πολύ άσχημο ξεκίνημά τους στο γαλλικό πρωτάθλημα (τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μαζί με τη μοναδική νίκη, την πρώτη αγωνιστική), έχει αφήσει την δεύτερη της περσινής σεζόν, Μονακό, στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με την πενιχρή συγκομιδή των έξι βαθμών.

Ο αρχηγός της ομάδας, Ρανταμέλ Φαλκάο, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, μιλώντας μετά την χθεσινή (28/9) ήττα με 2-0 από την Σεντ Ετιέν.

«Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, έχουμε κάνει ένα απαίσιο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε ούτε όσο αποτελεσματικοί περιμέναμε ούτε να αμυνθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί την Τετάρτη πρέπει να πάμε στην έδρα της Ντόρτμουντ και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του 32χρονου Κολομβιανού επιθετικού.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x