Europa League

Φαν Ντερ Σάαρ: «Σπουδαία ιστορία ο Παναθηναϊκός» (video)

Η κλήρωση με τον Παναθηναϊκό έφερε στη μνήμη του Έντουιν Φαν Ντερ Σάαρ όλες τις συναντήσεις με τον Άγιαξ.

Ο Έντουιν Φαν Ντερ Σάαρ εκπροσώπησε τον Άγιαξ ως εμπορικός διευθυντής στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League και στο άκουσμα ότι στο δρόμο της ομάδας του θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός (μαζί με Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα) ήρθαν στο μυαλό του αναμνήσεις από το παρελθόν των δύο ομάδων.

«Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία ιστορία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι είχε γίνει το 1971, αλλά και όταν έπαιζα εγώ, το 1996, στα ημιτελικά όπου είχαμε χάσει στο Άμστερνταμ αλλά είχαμε νικήσει στην Αθήνα και πήραμε την πρόκριση για τον τελικό. Ελπίζω να έχουμε δύο καλά παιχνίδια απέναντί τους», ανέφερε ο θρυλικός γκολκίπερ.

Όσο για τη δεύτερη φετινή συνάντηση του «Αίαντα» με ελληνική ομάδα, μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, τόνισε: «Κόντρα στον ΠΑΟΚ ήμασταν περισσότερο τυχεροί κι αυτός ήταν ο λόγος που περάσαμε. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε λόγω της ποιότητάς μας. Έχουμε μία νεανική ομάδα με νέο προπονητή και ελπίζω πως θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x