Αγγλία

Φαρμάκι Μόγες για Γιουνάιτεντ: «Κάποτε είχε σπουδαίες παραδόσεις ως ομάδα, τώρα πια όχι»

Την πικρία του για την πρόωρη αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μόγες, μιλώντας με σκληρά λόγια για την τακτική που έχουν διαλέξει να πορευθούν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Όταν υπέγραφε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μόγες δεν περίμενε ότι δεν θα κατάφερνε να βγάλει ούτε σεζόν με τους «κόκκινους διαβόλους» και για ακόμα μία φορά εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που αποχώρησε.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ ήταν μια ομάδα που είχε μια σπουδαία παράδοση να επιλέγει Βρετανούς προπονητές ή ανθρώπους που έχουν δουλέψει στην Αγγλία, κάτι που πλέον έχει πάψει να ισχύει.

«Σίγουρα μου συμπεριφέρθηκαν άδικα. Νομίζω ότι όποιος διαδεχόταν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είτε αυτός ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Κάρλο Αντσελότι, ο Γιούργκεν Κλοπ ή ο Ντέιβιντ Μόγες, θα είχαν την ίδια πορεία.

Ήταν η στιγμή που έπρεπε να αλλάξει το υλικό και αυτό δεν μπορούσε να γίνει αυτόματα. Δεν άλλαξα ως προπονητής, καθώς πολλοί λίγοι είχαν την ευκαιρία να τους προσφερθεί η θέση προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιλέχθηκα για τους σωστούς λόγους.

Για να είμαι δίκαιος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια σπουδαία παράδοση ή καλύτερα είχε μια σπουδαία παράδοση να διαλέγει Βρετανούς προπονητής και ανθρώπους που έχουν δουλέψει σε αυτή τη χώρα. Αυτό έχει αλλάξει τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x