Αγγλία

Φεντερίκο Κιέζα : Ο «Άγγλος» της Φιορεντίνα... γυάλισε στην Τσέλσι!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται να βρίσκεται ο νεαρός Ιταλός σταρ Φεντερίκο Κιέζα προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της Τσέλσι κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται να βρίσκεται ο νεαρός Ιταλός σταρ Φεντερίκο Κιέζα προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της Τσέλσι κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 20χρονος επιθετικός ανήκει αναμφίβολα στα κορυφαία ταλέντα της Serie A και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα να «βγάζουν μάτι» στο Καμπιονάτο σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού του αλά Άριεν Ρόμπεν, το ενδιαφέρον του λονδρέζικου συλλόγου προς το πρόσωπο του νεαρού άσου γίνεται ολοένα και πιο έκδηλο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 75 εκ. ευρώ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της τον επερχόμενο Ιανουάριο. Από την πλευρά της η Φιορεντίνα έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Κιέζα έως το 2021, χωρίς ωστόσο αυτό το δεδομένο να αποτελεί εμπόδιο για τον ίδιο να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Με όνομα βαρύ… σαν ιστορία

Γιος του Ενρίκο Κιέζα που κατάφερε να στιγματίσει το ιταλικό ποδόσφαιρο της δεκαετίας του ’90 χωρίς να προβληθεί ποτέ ως πρωτοκλασάτο όνομα, θα ομολογήσει πως όνειρο του είναι να αγωνιστεί στο επίπεδο του πατέρα του. Και πράγματι η τεχνική του νεαρού Φεντερίκο θυμίζει τον γρήγορο και ικανό στα πόδια Ενρίκο που δεν φοβόταν τις επαφές, τελειώνοντας γρήγορα τις φάσεις. Ο πολλά υποσχόμενος γιος του ανκαι περισσότερο εξτρέμ και λιγότερο επιθετικός από τον πατέρα του, έχοντας ως πρότυπο του τον Ντι Μαρία παρουσιάζεται εξαιρετικός στην κίνηση με την μπάλα, με ώριμη γρήγορη σκέψη που δεν αφήνει στον αντίπαλοπεριθώρια αντίδρασης. Παίζοντας ως δεξί και αριστερό εξτρέμ της επιθετικής γραμμής δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x