Ισπανία

Φερνάντο Σάντος: «Είναι πολύ άδικο αυτό που έκαναν στον Κριστιάνο»

Βγήκε μπροστά ο Φερνάντο Σάντος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας υπερασπίστηκε τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές για την αποβολή του στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η μία αγωνιστική του επιβλήθηκε για την κόκκινη (με 2 κίτρινες) που δέχτηκε (80’ και 82’) και οι τέσσερις επειδή έσπρωξε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Σάντος στήριξε απόλυτα τον Κριστιάνο και κατηγόρησε τις ποδοσφαιρικές αρχές της Ισπανίας για την ετυμηγορία τους, αλλά και τον διαιτητή Ρικάρντο Ντε Μπούργος.

«Η τιμωρία του Κριστιάνο είναι πολύ άδικη. Ήταν πολύ άδικο απέναντί του όλο αυτό που συνέβη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η αποβολή του ήρθε και ως συνέπεια μίας κίτρινης κάρτας που δεν υπήρχε και δεν έπρεπε να δοθεί. Και έπειτα υπήρξε ένα λάθος… Πάντως, ο Κριστιάνο δεν με ανησυχεί ποτέ. Δίνει πάντα τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζουμε όλοι τόσο τις ικανότητές του όσο και τη νοοτροπία του. Ακόμα και όταν δεν παίζει, είναι πάντα εκεί για την ομάδα του», δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, που περιέλαβε τον Ρονάλντο στην αποστολή για τα προσεχή ματς της Πορτογαλίας με Φαρόε και Ουγγαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x