Πορτογαλία

«Πριν από έναν μήνα δεν υπήρχε θέμα Ρονάλντο»

Στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο τάχθηκε ο Φερνάντο Σάντος, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πορτογαλίας να παρουσιάζεται αισιόδοξος για την κατάσταση του διεθνούς άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένας μήνας χρειάστηκε να περάσει για να καταφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει (στο παιχνίδι με τη Σάλκε για τους «16» του Champions League), ύστερα από τη κριτική που ασκήθηκε στο πρόσωπο για τις εμφανίσεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα.

Εν όψει του αγώνα της Πορτογαλίας με την Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2016, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του διεθνούς άσου και τόνισε πως πριν από έναν μήνα (όταν αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον κόσμο για τρίτη φορά στην καριέρα του).

«Αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι στις 29 Μαρτίου και στη συνέχεια για το επόμενο», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και πρόσθεσε:

«Δεν με ανησυχεί αυτό το θέμα. Επικεντρώνομαι στο πώς θα προετοιμαστούμε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Άλλωστε, πριν από έναν μήνα κανείς δεν μιλούσε για αυτό. Άλλωστε, πριν από έναν μήνα κέρδισε τη “Χρυσή Μπάλα”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x