Ιταλία

Φεύγει από τη Γιουβέντους ο Ασαμόα, εφόσον επιστρέψει ο Σπινατσόλα

Τον Κουαντούο Ασαμόα πρόκειται να πουλήσει η Γιουβέντους, με την προϋπόθεση πως ο Λεονάρντο Σπινατσόλα θα επιστρέψει από την Αταλάντα, στην οποία έχει παραχωρηθεί ως δανεικός.

Θετική είναι η Γιουβέντους στο ενδεχόνενο μεταγραφής του Κουαντούο Ασαμόα στη Γαλατάσαραϊ, αρκεί η Αταλάντα να της επιστρέψει τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, που της δόθηκε με τη μορφή δανεισμού το 2016.

Σύμφωνα με τη “Gazzetta dello Sport”, η επιστροφή του 24χρονου Ιταλού στην ομάδα του Τορίνου εξαρτάται από το αν η Αταλάντα θα βρει εγκαίρως κάποιον παίκτη για να τον αντικαταστήσει.

Βάσει της ίδιας πηγής, οι «ορομπίτσι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τζένοα για την παραχώρηση του Ντιέγκο Λασάλτ.

Συνεπώς, σε περίπτωση που «ευδοκιμήσει» η μεταξύ τους συμφωνία, τότε θα «ανοίξει» και ο «δρόμος» για τη μετακίνηση του Ασαμόα στον τουρκικό σύλλογο.

Η πώληση του 29χρονου Γκανέζου στο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης εκτιμάται πως θα στοιχίσει 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Τάσεις φυγής από την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι φημολογείται πως έχει και ο Στέφαν Λιχστάινερ, με τη Νις να αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας διαψεύδει το γεγονός, καθώς αναφέρει πως ο Ελβετός διεθνής θα παραμείνει 100% στον ιταλικό σύλλογο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x