Super League 2

Φεύγει από τον Άρη ο Κόκε, «παίζεται» του Τάτου

Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει να παραμείνει ο Σέρχιο Κόκε στον Άρη λόγω και της επιθυμίας του Νίκου Αναστόπουλου. Αβέβαιο το μέλλον του Ανδρέα Τάτου.

Μόλις μια σεζόν διήρκεσε η δεύτερη θητεία του Σέρχιο Κόκε στον Άρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν επιθυμεί να παραμείνει ο Ισπανός επιθετικός στους «κίτρινους», κάνοντας τα πλάνα για την επιστροφή της ομάδας του σε επαγγελματική κατηγορία (Football League). Δεν πρόκειται καν να γίνει συζήτηση για νέο συμβόλαιο ανάμεσα σε δύο σεζόν.

Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του Ανδρέα Τάτου. Οι πιθανότητες να παραμείνει είναι μοιρασμένες. Προσεχώς θα γίνει κουβέντα ανάμεσα στον 58χρονο τεχνικό και τον 27χρονο επιτελικό. Ο έμπειρος κόουτς φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα εντός και εκτός γηπέδων και θέλει να του το ξεκαθαρίσει, ώστε να αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές.

Άλλωστε, ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος επέστρεψε στον Άρη το φθινόπωρο του 2015 έχει βαρύ συμβόλαιο και θα παίζει και αυτό το ρόλο του στη δυσαρέσκεια που υπάρχει από την πλευρά του τεχνικού τιμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x