Europa League

Φιγκέιρας: «Τώρα σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ»

Το βάρος στο προσεχές ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ έριξε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αστάνα.

Χαρούμενος για τη νίκη αλλά και το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Αστάνα εμφανίστηκε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Μιλώντας στον ΟΤΕ TV μετά το τέλος, ο δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων έριξε το βάρος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και ελπίζω να είναι το πρώτο από τα πολλά στη συνέχεια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Προσωπικά, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν αυτοπεποίθηση στη μάχη για την πρόκριση. Σίγουρα βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο για όλους στην ομάδα οι αγώνες με την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και την Αστάνα ανήκουν στο παρελθόν και σκεφτόμαστε πλέον την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x