Stoiximan Super League

«Φιλική» ήττα για Λάρισα στα Τρίκαλα

Έχοντας πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, η Λάρισα έχασε σε φιλικό ματς σήμερα με 2-1 από τα Τρίκαλα, που έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στην επανάληψη.

Με ήττα συνοδεύτηκε η εμφάνιση της… αλλαγμένης Λάρισας στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς τα Τρίκαλα ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησαν με 2-1.

Ο Σωτήρης Αντωνίου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχές μέχρι σήμερα και παρόλα αυτά οι «βυσσινί» έδειξαν καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με γκολ του Νούνιτς…

Ωστόσο, στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν κατά πολύ την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα αρχικά να φτάσουν στην ισοφάριση, στο 52ο λεπτό, με τον Συμελίδη, αλλά και να πάρουν τελικά τη νίκη με το εκπληκτικό γκολ του Μακρίδη, τρία λεπτά αργότερα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης (88? Γιδόπουλος), Πάνος, Γκόλιας (66? Νιάρος), Γκότοβος (88? Συριόπουλος), Θεολόγου (62? Πατσατζόγλου), Τσιάρας (57? Γκατζολάρι), Μακρίδης (57? Μαντιανί), Τσιμίκας (83? Σιαλμάς), Συμελίδης (88? Κατσαντώνης), Γιουκαρής (88? Αλμπάνης), Ράντι (86? Γκουγκούδης).

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας (46? Σουλούκος), Καρανίκας, Μάρκος, Γκοΐκοβιτς, Γκόρουπετς, Μπάλλας, Χαλάτσης (46? Χοτζάλι), Μπάμης (46? Πινακάς), Λεοζίνιο (46? Νούσιος), Νούνιτς, Σάχιτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x