Stoiximan Super League

Φιλική τριάρα σε Απόλλωνα ο Ατρόμητος!

Μόνο κέρδη είχε ο Αρόμητος στο φιλικό με τον Απόλλωνα, καθώς με σκόρερ τους Κωτσόπουλο, Μπρούνο και τον νεαρό Νταβιώτη, οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Μπορεί η διακοπή να άλλαξε πλήρως τον προγραμματισμό των προπονητών της Super League, αλλά ο Νταμίρ Κάναντι με μεγάλη ικανοποίηση είδε τον Ατρόμητο όχι μόνο να επικρατεί του Απόλλωνα με το ευρύ 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, αλλά είχε και αγωνιστικά κέρδη.

Συγκεκριμένα, σκόρερ για τους «κυανόλευκους» ήταν ο νεαρός Κωτσόπουλος (70') που έδειξε ότι μπορεί να συνεχίσει «καυτός» μετά το γκολ που σκόραρε στη Νέα Σμύρνη, ο Μπρούνο (77') από τον οποίο ο Αυστριακός θέλει να δει περισσότερα πράγματα, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει ότι προσαρμόζεται και ο Νταβιώτης (85') που αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Παράσχος έχει λόγους για να προβληματίζεται ειδικότερα από το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, όταν και η ομάδα του δέχθηκε και τα τρία γκολ σε διάστημα 15 λεπτών.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανδάς, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπρούνο, Νταβιώτης και Κωτσόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Χουάντερσον (46? Ταΐρης), Μάατσεν (46? Στάθης), Κούρος, Κοντοές (46? Ναδάλες), Μπαρτολίνι (46? Κύργιας), Χουάρεζ (46? Κονέ), Ανιέτε (46? Σιατραβάνης), Τσουκαλάς (46? Μενδρινός), Καστιγέχος (46? Ελμπάζ), Στόουκς (46? Ντεβέσα), Καλλέργης (Αλίβοντιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x