Γενικά

Φιλικό διπλό η Σουηδία με βασικό και θετικό τον Γιόχανσον

Η Σουηδία επικράτησε 2-0 της Ουγγαρίας στην Groupama Arena, με τον Γιάκομπ Γιόχανσον ν’ αγωνίζεται για 81 λεπτά και να κάνει πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στην επανάληψη.

Θετική ήταν και η 2η συμμετοχή του ως βασικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σουηδίας,του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο άσος της ΑΕΚ είχε εξαιρετική παρουσία, ειδικά στο β’ μέρος απέναντι στην Ουγγαρία, όπου η ομάδα του επικράτησε με τα γκολ των Όλσον και Τέλιν με 2-0. Αντίο για Κίραλι και Γιούχασζ που αποθεώθηκαν από τους συμπατριώτες τους στην Groupama Arena.

Η Σουηδία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος κι έψαξε επιτακτικά το γκολ. Στο 16’ ο Τέλιν, ύστερα από ασταθή επέμβαση σε σουτ του Σαμ Λάρσον, θα βρεθεί απέναντι στον Κίραλι και θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 20ο λεπτό σε τετ-α-τετ ο Κίραλι πραγματοποιεί την τελευταία μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Λάρσον. Στο 27’ ένα σόλο του Νέμεθ έφερε την καλύτερη στιγμή των Μαγυάρων στο πρώτο μέρος, με το σουτ του να καταλήγει λίγο άουτ. Αμέσως μετά ο Κίραλι μέσα σε αποθέωση θ’ αντικατασταθεί, για να έρθει στο 30’ το γκολ για τους Σουηδούς με τον Λάρσον να εκτελεί φάουλ, την μπάλα να βρίσκει στο τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Με τον Γιόχανσον να συνεχίζει την καλή παρουσία του και στο δεύτερο μέρος, συμμετέχοντας περισσότερο και στο παραγωγικό κομμάτι, οι Σουηδοί συνέχισαν την καλή δουλειά και στο 67’ μετά από προσωπική προσπάθεια του Κίσε Τέλιν έφτασαν στο 0-2, ενώ λίγο νωρίτερα ο Γιόχανσον είχε δοκιμάσει την τύχη του έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει. Ο άσος της ΑΕΚ αφού ειδικά στο β’ μέρος ανέβασε πολύ την απόδοση του, άφησε τη θέση του στο 81ο λεπτό στον Αλεξάντερ Φράνσον.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x