Η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ

Το 652ο ήταν ένα ιδιαίτερο και σίγουρα πολύ ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Οι παλιές δόξες της ομάδας μας που εδώ και τρεις δεκαετίες αγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, σήκωσαν ψηλά τη σημαία του Θρύλου και στη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη!

Οι θρύλοι του Συλλόγου μας αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11), την ομάδα του Σ.Σ.Ε., με το φιλικό παιχνίδι να εκτυλίσσεται σε μία όμορφη γιορτή, παρουσία 1.000 μελλοντικών βαθμοφόρων. Πριν τη σέντρα του αγώνα ο Σύνδεσμος των Βετεράνων του Ολυμπιακού βράβευσε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον διοικητή της Σχολής Χαράλαμπο Λαλούση, τον Ταξίαρχο, Αλέξανδρο Τσιρίδη και τη Σχολή Ευελπίδων συνολικά.

Οι οικοδεσπότες από την πλευρά τους, βράβευσαν τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Θρύλου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνη Γλύκα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωση της μοναδικής αυτής εκδήλωσης. Πριν από την σέντρα του φιλικού, έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, παρέλαση από λόχους Ευελπίδων και στρατιωτικές επιδείξεις, στο ημίχρονο του αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας μεταξύ της ομάδας του Σ.Σ.Ε. και των παλιών άσων της ομάδας μας, έληξε ισόπαλος 1-1. Οι στρατιωτικοί προηγήθηκαν αλλά η... απάντηση ήταν άμεση από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού. Ο Σίνισα Γκόγκιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πάντως, οι μεγάλοι άσοι του θρυλικού παρελθόντος, είχαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Κελεσίδης απέκρουσε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο!

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι: Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Σιδέρης, Κασδοβασίλης, Κοκολάκης, Παχατουρίδης, Καλαμάρας, Τσαλουχίδης, Μπονόβας, Βαΐτσης, Γκόγκιτς.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Ασπρογέρακας, Καλτσάς, Βαμβακούλας, Καλογερόπουλος, Αρζένης, Καλύκας, Σταυρόπουλος, Γλύκας, Κουμαριάς, Χόρτσας, Κτενάς, Ρούσος, Γαϊτανάρος, Μπαρμπαρής, Πολίτης, Βέλλιος, Πασσάς. Φροντιστές ήταν οι Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου και φυσιοθεραπευτής ο Κρεούζος. Παρόντες χωρίς να αγωνιστούν ήταν οι Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Γιούτσος, Αγγελής, Καραβίτης, Αρζινός.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε δεξίωση και εν συνεχεία ξενάγηση στους εντυπωσιακούς χώρους και το Μουσείο της Σχολής Ευελπίδων.

Οι Βετεράνοι του Θρύλου, μετέβησαν στη Βάρη, με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διαθέτει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, για τις μετακινήσεις τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ