Ιταλία

Φήμες για «γάμο» Σίτι-Ντάνι Άλβες, τον «αποχαιρέτησε» ο Ιγκουαΐν; (video)

Έντονη φημολογία που θέλει τον Ντάνι Άλβες να… σμίγει ξανά με τον Γκουαρντιόλα στη Σίτι έχει αναπτυχθεί. Ο Ιγκουαΐν ανέβασε βίντεο –και… καπάκια το κατέβασε- όπου φέρεται να αποχαιρετά τον Βραζιλιάνο.

Αλαλούμ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία με κέντρο του… κόσμου τον Ντάνι Άλβες.

Σύμφωνα με διάφορα σενάρια που έχουν «βγει», ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, παρέα με τον άλλοτε προπονητή του στη Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό παρά μόνο φήμες, ωστόσο ένα ποστάρισμα του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο Instagram… άναψε για τα καλά φωτιές.

Κι αυτό γιατί σε βίντεο που ανέβασε –και… καπάκια κατέβασε- ο Αργεντινός φορ φέρεται να «αποχαιρετά» τον φετινό συμπαίκτη του στον ιταλικό σύλλογο και μεταξύ άλλων να του λέει «Ήταν χαρά μου που έπαιξα μαζί σου. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα…».

Τώρα αν όλα αυτά ισχύουν ή πρόκειται για «παρεξήγηση» θα φανεί προσεχώς...

Ιδού και το επίμαχο βίντεο του Ιγκουαΐν

Gonzalo Higuain's deleted video message to Dani Alves—hello or goodbye? ?? #gonzalohiguain #higuain #danialves #alves #juventus #argentina #brazil #football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x