Stoiximan Super League

Φινμπόγκασον: «Περήφανος που ήμουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, καθώς με μήνυμά του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook αποχαιρέτησε την «οικογένεια» όπως τη χαρακτήρισε των «ερυθρόλευκων».

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον έπειτα από έξι μήνες παρουσίας του στην Ελλάδα, με τον Ισλανδό να οδεύει στην Bundesliga για λογαριασμό της Άουγκσμπουργκ.

Ο πρώην πλέον άσος των «ερυθρόλευκων» μέσω Facebook επιβεβαίωσε το ότι δεν ανήκει στο ρόστερ των Πειραιωτών, αποχαιρετώντας την «οικογένεια» όπως τη χαρακτήρισε του Ολυμπιακού.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος στην οικογένεια του Ολυμπιακό. Έχουμε μερικές πολύ καλές αναμνήσεις μαζί που θα θυμάμαι για πάντα, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους στην ομάδα», ανέφερε στο μήνυμά του ο υψηλόσωμος φορ.

Want to thank Olympiacos FC for this time, proud to have been a part of the Olympiacos family. We made some good memories together that I will always remember, all the best to everybody at the club!

Posted by Alfred Finnbogason on Monday, 1 February 2016

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x