Stoiximan Super League

«Φρένο» στον ΟΦΗ θέλει να βάλει ο Άρης

«Στοπ» στην επιθετική δημιουργία του ΟΦΗ καλείται να βάλει σήμερα ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο την ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Συνέχεια στο παιχνίδι που έκανε με τον Ατρόμητο καλείται να δώσει σήμερα ο Άρης, ώστε να φτάσει στη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (17:15, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «ντέρμπι» μεταξύ δύο ομάδων που θα παλέψουν για να βρεθούν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, βάση της εικόνας που έχουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» καλούνται να σταματήσουν την επιθετική δημιουργία των Κρητικών, οι οποίοι μετά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά τις 10 Νοεμβρίου, όταν είχαν επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης, καθώς από τότε έχουν τρεις ισοπαλίες σε επίσημα ματς με ΑΕΚ (1-1), Λαμία (1-1) και Ατρόμητο (2-2).

Ο Μίχαελ Ένινγκ, από τη μεριά του, έχει μόνο μία απουσία, εκείνη του Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Κάπως έτσι ο Άρης αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Βέλεθ, Σάσα, Ματίγια, Μπα, Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα και Ιντέγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x