Europa League

Γαλανόπουλος: «Να διευρύνουμε το σερί νικών»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης.

Να διευρύνει το σερί νικών της ΑΕΚ με άλλο ένα καλό αποτέλεσμα έθεσε ως στόχο ο Κώστας Γαλανόπουλος για το αυριανό παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο άσος της Ένωσης υποστήριξε ότι η νίκη με τον Ολυμπιακό βοηθά ψυχολογικά ,ωστόσο υποστήριξε ότι θα ήταν έλλειψη σεβασμού εάν λάβουν σοβαρά υπόψη του την αυριανή αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Αούστρια Βιέννης:

-για το αυριανό ματς:

«Όπως είπε και ο κόουτς δεν θα έχει μεγάλη αξία η νίκη επί της Ριέκα αν δεν νικήσουμε αύριο. Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν σημαντική όμως τώρα κοιτάμε το αυριανό ματς».

-για τους εφετινούς στόχους της ΑΕΚ:

«Το πρωτάθλημα όπως το Κύπελλο είναι στόχοι μας. Θέλουμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα λείπει αρκετά χρόνια από την Ευρώπη, ωστόσο δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμία ομάδα και όταν είμαστε καλά δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς».

-για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας:

«Όταν μία ομάδα νικάει, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και φάνηκε και με τον Ολυμπιακό ότι δεν σταματήσαμε λεπτό να ψάχνουμε το επόμενο γκολ και τη νίκη. Είχε χρόνια η ΑΕΚ να κάνει ένα τόσο μεγάλο σερί και να φτάσει να θεωρείται φαβορί και θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x