Βέλγιο

Ξεκίνημα με πεντάρα στα playoffs για τη Γάνδη

Η Γάνδη επικράτησε με το εμφατικό 5-1 της Σταντάρ Λιέγης στην πρεμιέρα των playoffs του βελγικού πρωταθλήματος στη μάχη για την έξοδο στο Conference League.

Με το δεξί στη διαδικασία των playoffs στη μάχη για την έξοδο στο Conference League μπήκε η Γάνδη! Η ομάδα του Ντάνιελ Μιλίσεβιτς επικράτησε με 5-1 της Σταντάρ Λιέγης και βρίσκεται με το καλημέρα στο +4 από τους διώκτες της, έχοντας ματς περισσότερο.

Το πρώτο μέρος είχε εξαιρετικό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 23ο λεπτό με τον Φερνάντες-Πάρντο. Παρόλα αυτά, η χαρά τους κράτησε για μόλις ένα πεντάλεπτο, αφού ο Ντε Σαρτ με αυτογκόλ ισοφάρισε άθελά του σε 1-1, με το σκορ να μένει ως την ανάπαυλα.

Η Γάνδη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με το τέρμα του Γκάντελμαν στο 53’, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα ο Γκέρκενς έγραψε το 3-1 και… καθάρισε την μπουγάδα.





Στο 80’ ο Καντούς ξεχείλωσε το σκορ και τρία λεπτά μετά ο Τισουντάλι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x