Μετά το ρεπό της Τρίτης και τις… ανάσες ξεκούρασης, η Ξάνθη την Τετάρτη είχε διπλή προπόνηση. Τόσο το πρωινό, όσο και το απόγευμα στα Πηγάδια, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε πολλούς τομείς, εστιάζοντας την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής (22/09) με αντίπαλο την Λάρισα εκτός έδρας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ ανέλυσε το σκεπτικό του για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι της θρακιώτικης ομάδας, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δείχνοντας συγκεκριμένες φάσεις στην προβολή βίντεο ενώ στη συνέχεια ζήτησε αποτελεσματικότητα στις ασκήσεις στο γήπεδο.

Προθέρμανση, ενδυνάμωση, ταχυδύναμη, passing game, pressing, transition, τακτική και τελειώματα φάσεων ήταν μερικοί από τους τομείς που δούλεψαν οι παίκτες της Ξάνθης. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Δήμος Μπαξεβανίδης, ενώ ο Βασίλης Φασίδης σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς.

Η επόμενη προπόνηση των ακριτών θα γίνει την Πέμπτη στις 15:00, ξανά στα Πηγάδια, ενώ θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ. Μετά το τέλος της οποίας θα βραβευτεί (17:00) ο MVP του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Φάμπιο Στάρτζεον όπως αυτός ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας μας στο instagram.

TAGS: Ξάνθη