Αγγλία

Για 5 ακόμα μεταγραφές θα επιμείνει ο Κόντε

Ο νέος τεχνικός των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, φαίνεται να επιθυμεί πέντε επιπλέον μεταγραφές για να κάνει την Τσέλσι ξανά διεκδικήτρια τίτλου στην Αγγλία.

Μπορεί οι Λονδρέζοι να έχουν αποκτήσει ήδη το φετινό καλοκαίρι τους Μιτσί Μπατσουαγί και Ενγκολό Καντέ, ωστόσο αυτό δεν μοιάζει αρκετό για τον Αντόνιο Κόντε. Τα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια έχουν φανερώσει κάποιες από τις αδυναμίες της Τσέλσι, με τον Ιταλό προπονητή να προβληματίζεται εν όψει της απαιτητικότατης φετινής σεζόν στο Νησί. Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, αναμένεται σύντομα να συναντηθεί με τον πρόεδρο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να συζητήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Οι θέσεις του επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού είναι οι προτεραιότητες στη μεταγραφική λίστα του Κόντε. Η Τσέλσι θέλει -μετά τον Μπατσουαγί -έναν ακόμα φορ, με τους Λουκάκου και Μοράτα να αρέσουν στους «μπλε». Μανωλάς και Κουλιμπαλί συνεχίζουν να είναι οι πρώτες επιλογές για τη γραμμή της άμυνας, ενώ η περίπτωση του μέσου Ναϊνγκολάν δεν έχει αποκλειστεί ακόμα (καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο της πώλησης του Μάτιτς).

Ο Κόντε έχει … θορυβηθεί από την περσινή 10η θέση της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ και θεωρεί πως ένα «γεμάτο» ρόστερ είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί ο στόχος της πρώτης τετράδας που έχει θέσει για φέτος.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x