Αγγλία

Για κρυφή συνάντηση Πογκμπά – Ρεάλ το προηγούμενο καλοκαίρι μιλούν οι Ισπανοί

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» υποστηρίζει πως ο Πολ Πογκμπά συναντήθηκε πέρσι το καλοκαίρι με τους ανθρώπους της Ρεάλ χωρίς τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο Πολ Πογκμπά είναι αυτή τη στιγμή ο κάτοχος του ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τα 105 εκατομμύρια που δαπάνησε το προηγούμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cope», την μεταγραφή αυτή θα μπορούσε να έχει πραγματοποιήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζινεντίν Ζιντάν είχαν συναντηθεί κρυφά με τον Γάλλο σταρ πριν αυτός υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους»!

Σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, ο Πογκμπά πήγε στην συνάντηση χωρίς τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει πελάτες και τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Χένρικ Μκιταριάν.

Η πρόταση των Μαδριλένων ήταν έξι εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να επιλέγει εν τέλει τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ στην οποία λαμβάνει τα διπλά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x