Stoiximan Super League

Για την αντεπίθεση στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ορθώσει ανάστημα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα να ξαναμπεί στο κόλπο για την εξάδα.

Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (20:00, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που είχαν χθες Ξάνθη και Άρης, αλλά και όσες θα έχουν απόψε οι άλλοι ανταγωνιστές για την εξάδα των playoffs. Ίσως πάνω από όλα όμως θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους θεωρούν ξεγραμμένους και πολύ μακριά αγωνιστικά από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Έξτρα κίνητρο συνιστά και το γεγονός ότι την τελευταία διετία ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τέσσερις φορές το «τριφύλλι» με γκολ 11-0, ενώ συνολικά με γηπεδούχους τους Θεσσαλονικείς οι νίκες υπέρ τους είναι 34 έναντι 20 των «πράσινων» και 13 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το 4-2-3-1, παρότι υπήρχαν σκέψεις και για διάταξη με τρίτο στόπερ. Όλα δείχνουν πως ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Γιόχανσον και Ινσούα θα καλύπτουν τα δύο άκρα στην άμυνα, ενώ οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα είναι τα στόπερ. Κουρμπέλης και Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα είναι οι ακραίοι, ενώ ο Ζαχίντ θα κινείται πίσω από τον Μακέντα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 22 παίκτες, στους οποίους δεν βρίσκονται για λόγους τακτικής οι Φάουστο και Βέργος, καθώς και ο τραυματίας Μπεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x