Stoiximan Super League

Για το «5 στα 5» ο ΠΑΟΚ

Το απόλυτο στην Τούμπα τη φετινή σεζόν θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στοχεύει σε μία νίκη ψυχολογίας.

Τέσσερις νίκες μετράει μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν στην έδρα του σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Θεσσαλονικείς, λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο Ελλάδας, υποδέχονται τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η ψυχολογία στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πολύ καλή μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές να είναι πιο φρέσκοι ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να αποτελεί πρώτο στόχο για όλους.

Από το σημερινό παιχνίδι με τους Ηπειρώτες θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κάμπος, Κρέσπο, Λεβέκ, ενώ ο Κάτσε έμεινε εκτός λόγω του… συνωστισμού στις θέσεις των χαφ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μάτος, Σαμπράνο, Μαλεζά και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τσίμιροτ με τον Μαουρίτσιο, με τον Μακ και τον Λημνιό στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Ελ Καντουρί και ως σέντερ φορ ο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x