Europa League

Γιαννούλης: «Μας γύρισε την πλάτη η τύχη»

Στην ατυχία του Αστέρα Τρίπολης απόψε κόντρα στη Σπάρτα, αλλά και γενικά στη φετινή διοργάνωση, στάθηκε ο Κώστας Γιαννούλης μετά και την ήττα στην Πράγα που σήμανε τον αποκλεισμό από το Europa League.

Το δοκάρι στέρησε από τον Αστέρα Τρίπολης την ευκαιρία να προηγηθεί απέναντι στην Σπάρτα Πράγας και με τη σημερινή ήττα (1-0) αποκλείστηκε και μαθηματικά από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στον «Αρκαδία 93.8» για τις ατυχίες που συνάντησαν φέτος οι Αρκάδες στη διοργάνωση και έστειλε μήνυμα για τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, όσα είπε o Έλληνας αμυντικός:

«Η τύχη μάς γύρισε την πλάτη! Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το δοκάρι και δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση.

Το παιχνίδι ανοίχτηκε μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, το προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στήριξε και στους συμπαίκτες μου.

Είναι κρίμα, φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στην Τρίπολη με την Σπάρτα με το δοκάρι του Μάσα, στην Κύπρο πάλι ήμασταν καλοί αλλά με ένα πέναλτι δεχτήκαμε γκολ.

Ελπίζω του χρόνου να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Έχουμε θέληση και ευελπιστώ ότι του χρόνου θα ήμαστε πάλι εδώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x