Stoiximan Super League

Γιαννούλης: «Μεγάλη νίκη που βοηθάει βαθμολογικά και ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ»

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν Λίμπερετς και στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια που ακολουθεί αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Στην ψυχολογική ώθηση και στο βαθμολογικό κέρδος του ΠΑΟΚ από το 2-1 επί της Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης σε δηλώσεις που έκανε στη Nova. Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιάσει συγκέντρωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια την Κυριακή (02/10, 16:00) και πως αν το πράξει δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει η ομάδα της Ημαθίας.

Αναλυτικά

Για το πόσο βοήθησε την ομάδα η νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς:
«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Μας βοηθάει κυρίως βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, ώστε να συνεχίσουμε και να βλέπουμε την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία, σε πρωτάθλημα και Europa League».

Για το αν το διπλό στην Τσεχία συμβάλει στο να ξεχαστεί η ισοπαλία με την Ξάνθη:
«Θα ξεχαστεί το παιχνίδι με την Ξάνθη γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και να κερδίζουμε».

Για το παιχνίδι στην Βέροια:
«Δεν έπρεπε να χαθούν οι βαθμοί με την Ξάνθη, αλλά ότι έγινε, έγινε. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με την Βέροια, στο οποίο αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, πιστεύω θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι περιμένουν από τον αντίπαλο:
«Φέτος είναι μία τελείως διαφορετική Βέροια. Είναι και φέτος ανταγωνιστική. Μία σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά θεωρώ πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς».

Για το γεγονός ότι η Βέροια κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική:
«Σίγουρα θα έχουν την ψυχολογία τους ψηλά, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για τις γκέλες των 4 μεγάλων την προηγούμενη αγωνιστική:
«Αυτό θα συμβαίνει. Όταν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αυτά συμβαίνουν. Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί κάτι. Συνεχίζουμε και βλέπουμε αγώνα με τον αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το τρίποντο στην Βέροια:
«Να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, καθώς αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, νομίζω ότι καμία Βέροια δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x