Ελλάδα

Γιατί φωνάζουν αυτοί οι παλαβοί;

Ήρθαμε. Επιστρέψαμε. Τους… τα πρήξαμε! Η ομάδα του sport-fm.gr άρχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων (7-3 το sport-retro) κι άφησε αντιπάλους και διοργανωτές ν’ απορούν γιατί πανηγυρίζει έτσι.

Κανονικά αυτή την περίοδο τα πρωταθλήματα διακόπτονται.

Σε μια διοργάνωση όμως που συμμετέχει η ποδοσφαιρική ομάδα του sport-fm.gr τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να εξελίσσονται φυσιολογικά.

Στην πρεμιέρα λοιπόν του πρωταθλήματος ιστοσελίδων -και αμέσως πριν γίνει διάλειμμα για τις γιορτές- τα «Pink Flamingos» επικράτησαν 7-3 του sport-retro.

Σεβόμενη τον τίτλο της πιο χαζοχαρούμενης ομάδας (που με κόπο και πολλή φασαρία κέρδισε στις προηγούμενες διοργανώσεις) το καμάρι της πρώτης αθλητικής συχνότητας στη χώρα τα έκανε ξανά… τσουρέκια σε όλους.

Αφού μάγεψε λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο και υπέταξε την αξιόμαχη αντίπαλό της, πανηγύρισε ανεξήγητα έξαλλα τον θρίαμβο που (θεωρεί ότι) πέτυχε με selfies, φωνές και κραυγές στα αποδυτήρια.

Και πώς να μη συμβεί αυτό από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Κεφαλάς παρέμεινε ανεπηρέαστος από τις σειρήνες γειτονικού κλαμπ με καυτές παρουσίες και κατέβασε ρολά.

Ο Νίκος Ράλλης ξέσπασε για τη δίαιτα στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, καταβροχθίζοντας αντιπάλους στη δεξιά πτέρυγα.

Ο Χρήστος Οικονόμου απέδειξε ότι χάνει κιλά, αλλά όχι και την ικανότητα να μαγεύει (είτε ως προωθημένος, είτε ως στόπερ).

Ο Χρήστος Ρομπόλης μοίρασε απαντήσεις και αποδείξεις για το δόγμα που έχει αναπτύξει, σύμφωνα με το οποίο η ενδεκάδα ξεκινάει απ’ αυτόν.

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος έγραψε χιλιόμετρα και ένα ασυνήθιστα ψύχραιμο τελείωμα, το οποίο δυστυχώς δεν διέθετε γάντι για να πανηγυρίσει (με τη γνωστή ρίψη στον αέρα).

Ο Γιώργος Τσανάκας ήταν ο MVP, καταφέρνοντας να ντριμπλάρει και τον εαυτό του στο κέντρο και πετυχαίνοντας γκολ με την πρώτη εκτέλεση φάουλ της καριέρας του που βρήκε τέρμα.

Ο Παύλος Κουστέρης το πήρε προσωπικά και μετά από ένα γκολ με μαεστρική κόντρα που κανείς από τους υπόλοιπους «μυρωδιάδες» δεν κατάλαβε ότι είχε προσχεδιάσει, έκανε το απαραίτητο bullying στον διαιτητή.

Ο Δημήτρης Παπούλης πήγε κόντρα στο επίθετό του και με ατελείωτα τρεξίματα (και μια υπέροχη ασίστ) θα μπορούσε να τους τραγουδήσει «έλα στον παππού(λη).

Ο Αλέξανδρος Ξενικάκης ξεψάρωσε γρήγορα ως νέο μέλος και έδειξε ικανός να σηκώσει το βάρος της φανέλας (όσο βάρος μπορεί να έχει μια ροζ φανέλα).

Και ο Γιώργος Μαραθιανός απέφυγε τις παγίδες που του έστηναν οι συμπαίκτες του (βγάζοντας έτοιμα γκολ και περιμένοντας πώς και πώς να τα χάσει για να τον γλεντάνε) σκοράροντας τρία τέτοια κι ένα κανονικό.

Η μεγάλη νίκη αφιερώνεται στον λιποτάκτη Γρηγόρη Ποζιό που προτίμησε τα ποτάκια στο ρεβεγιόν του ΣΠΟΡ FM (και έθεσε σε μακροχρόνιο κίνδυνο τη θέση του στην ενδεκάδα) και στον γέροντα Θανάση Ράλλη που λόγω wrestling (το οποίο παρακολούθησε, δεν συμμετείχε) ήταν πτώμα στην κούραση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x