Stoiximan Super League

Γιατί Κουλούρης και όχι Ντάουντα...

Πολλοί μπορεί να απόρησαν με το ότι ο Ατρόμητος δεν... προσπάθησε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αμπιόλα Ντάουντα, αλλά η απάντηση έρχεται μέσω της παρουσίας του Ευθύμη Κουλούρη.

Όταν είσαι ο Ατρόμητος και έχεις καταφέρει να βρεις έναν επιθετικό που σκοράρει περίπου ανά 2,5 ματς, η λογική λέει ότι κάνεις τα πάντα για να τον διατηρήσεις στο ρόστερ σου. Αυτό, όμως δεν συνέβη στην περίπτωση του Αμπιόλα Ντάουντα.

Αποστολή στην Αυστρία: Παύλος Κουστέρης

Ο Νιγηριανός σκόρερ έβρισκε γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου ανά 233 λεπτά στη Super League και κάθε 109 λεπτά για το θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο το καλοκαίρι αποχώρησε, με τις δύο πλευρές να επιλέγουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο μεν Αμπιόλα Ντάουντα, για τον οποίο ποτέ κανείς στον Ατρόμητο δεν είχε παράπονο για την επαγγελματική του συμπεριφορά, παραμένει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ενώ οι Περιστεριώτες απέκτησαν τον Ευθύμη Κουλούρη με τη μορφή δανεισμού.

Η επιλογή του Έλληνα διεθνή επιθετικού δεν ήταν τυχαία και σίγουρα αποδεικνύει το ότι ο Νταμίρ Κάναντι δεν είχε κάποιο παράπονο από τον Ντάουντα, αλλά ήθελε κάτι διαφορετικό. Το τι είναι αυτό το διαφορετικό έχει φανεί από την πρώτη προπόνηση και φυσικά στα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα του Περιστερίου.

Ο 22χρονος έχει τρομερή όρεξη για πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς, θέλει πάρα πολύ να βοηθάει την ανάπτυξη της ομάδας του και να μην μένει «παρκαρισμένος» στο κουτί ενώ το κίνητρό του να πετύχει στην πρώτη χρονιά που στον σχεδιασμό θα έχει θέση βασικού είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν μείνει ενθουσιασμένοι τόσο με τα όσα προσφέρει ο Κουλούρης εντός γηπέδου, αλλά και με τη σοβαρότητά του σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x