Champions League

Τρπισόφσκι: «Η Σλάβια θα αφήσει το στίγμα της στο Champions League»

Την βεβαιότητά του ότι η Σλάβια Πράγας δεν θα πέσει αμαχητί στο φετινό Champions League αλλά θα αφήσει το στίγμα της στην διοργάνωση εξέφρασε ο τεχνικός των Τσέχων, Γίντριτζ Τρπισόφσκι.

Βέβαιος πως η Σλάβια Πράγας θα σταθεί στο ύψος της περίστασης στο Champions League παρουσιάστηκε ο προπονητής της, Γίντριτζ Τρπισόφσκι.

«Είμαστε σε έναν όμιλο με ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις και έχουμε πλήρη επίγνωση αυτού. Έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε κάθε ομάδα να «υποφέρει». Θέλουμε να είμαστε ικανοί να εκπλήξουμε τους αντιπάλους μας. Σίγουρα η Ίντερ, θα θελήσει να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό της. Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε με σωστή τακτική γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Η Ίντερ είναι εξαιρετική ομάδα με σπουδαία ιστορία. Η αναμέτρηση αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς για να μάθουμε πολλά. Γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την Ίντερ της φετινής σεζόν όπως και αυτοί γνωρίζουν ελάχιστα για εμάς. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Η Σλάβια θέλει να αφήσει το στίγμα της στο Champions League», επισήμανε ο τεχνικός των πρωταθλητών Τσεχίας .

Παράλληλα ο Γίντριτζ Τρπισόφκσι αναφέρθηκε και στην πιθανή απουσία του Ρομέλου Λουκάκου: «Δεν νομίζω ότι ο Λουκάκου θα αγωνιστεί, καθώς από όσα ξέρω δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το παιχνίδι χωρίς αυτόν θα είναι τελείως διαφορετικό. Εάν τελικά τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν και δεν αγωνιστεί θα έχουμε ένα λιγότερο πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε», κατέληξε ο 42χρονός τεχνικός.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x