Αγγλία

Γιουνάιτεντ: Πωλητήριο 225 εκ. στον Πογκμπά!

Τα διπλάσια χρήματα από αυτά που δαπάνησε για να αγοράσει τον Γάλλο, θέλει να λάβει η Γιουνάιτεντ, για να αφήσει τον Πογκμπά να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ».

Αφού ράγισε οριστικά, όπως φαίνεται, το... γυαλί ανάμεσα στον Μουρίνιο και τον Πογκμπά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όρισε την τιμή πώλησης του Πολ Πογκμπά στα 225 εκ. ευρώ, με τις Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους, έχει μιλήσει με τον Μουρίνιο και τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, και τους έχει κάνει γνωστό πως επιθυμεί να αποχωρήσει κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τα γεγονότα που προηγήθηκαν αυτήν την εβδομάδα δείχνουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον Πογκμπά και τον Μουρίνιο, αφού ο πρώτος, μετά τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Γουλβς, και το 1-1 εντός έδρας , έριξε την ευθύνη στον Πορτογάλο προπονητή, με δηλώσεις που έκανε.

Ο Ζοσέ έδωσε συνέχεια στην κόντρα ανακοινώνοντας πως αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πογκμπά, αφήνοντας τον παράλληλα εκτός αποστολής για το παιχνίδι απέναντι στην Ντέρμπι Κάουντι, στο πλαίσιο του «League Cup», στο οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν 8-7 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) και έμειναν έξω από την συνέχεια του θεσμού.

Eπιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x