Αγγλία

Γιουνάιτεντ: «Ρεάλ, εσύ φταις»

Την έντονη δυσαρέσκεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσαν τα νέα σχόλια του Φλορεντίνο Πέρεθ για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα.

Μπορεί να έχουν περάσει μερικά 24ωρα από την οριστική κατάληξη της υπόθεσης της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ δείχνει να μην έχει χωνέψει ακόμα το «ναυάγιο» της απόκτησής όπως φάνηκε από τις δηλώσεις στο «Cadena Ser».

Οι νέες κατηγορίες του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσαν τη νέα αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτή τη φορά όχι με επίσημη μορφή, αλλά μέσω «διαρροής» που δημοσιεύει η «Telegraph».

Το ρεπορτάζ του αγγλικού ΜΜΕ αναφέρει ότι ένας εκπρόσωπος των «κόκκινων διαβόλων» που δεν κατονομάζεται τόνισε: «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Η ομοσπονδία είναι προετοιμασμένη να υποστηρίξει τη θέση μας ότι τα έγγραφα ήταν εκεί στην ώρα τους.

Όλοι προτιμούμε να κατηγορούμε τους άλλους, αλλά αν αφήνεις κάτι μέσα από τα χέρια σου και μπαίνει στα “δίχτυα” σου, τότε ολοκληρωτικά η υπαιτιότητα είναι δική σου», σημειώνεται στο ρεπορτάζ της «Telegraph».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x