Αγγλία

Γι’ αυτό ο Κλοπ έκανε αλλαγή τον Σαλάχ

Ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έβγαλε τον Σαλάχ από τον αγώνα με την Έβερτον, αλλαγή για την οποία άκουσε τα εξ αμάξης από πολλούς.

Όταν οι φίλοι της Λίβερπουλ είδαν το νούμερο του Σαλάχ στον πίνακα των αλλαγών κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Έβερτον -και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο εύθραυστο 1-0 υπέρ των «κόκκινων»-, απόρησαν. Όταν δε, ισοφάρισε ο Γουέιν Ρούνεϊ, άπαντες εξοργίστηκαν θεωρώντας πως ο Γιούργκεν Κλοπ προέβη σε μία τελείως άστοχη κίνηση.

Ο ίδιος όμως, αφού ηρέμησε, εξήγησε πως είχε λόγο και μάλιστα πολύ σοβαρό, που αποφάσισε να βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο παίκτη της ομάδας των τελευταίων αγωνιστικών.

«Έβγαλα τον Μο Σαλάχ, διότι ένιωθε ένα τράβηγμα. Τότε όλοι είπαν ‘πώς μπορεί να τον βγάζει;’ και τέτοια. Δεν βγαίνω να πω: ‘Ναι, αλλά είναι κοντά στο να τραυματιστεί’. Δόξα τω Θεώ, δεν είναι τραυματίας τώρα. Ευτυχώς τον βγάλαμε εγκαίρως».

Είναι πολύ πιθανό ο Αιγύπτιος να είναι έτοιμος ώστε να συμμετάσχει στο σημερινό ματς του Άνφιλντ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x