Stoiximan Super League

Γκαλά για τη μάχη κατά του καρκίνου με οικοδέσποινα τη μητέρα του προέδρου του ΟΦΗ (pics)

Πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο φιλανθρωπικό γκαλά του «Ιπποκράτειου Ιδρύματος Έρευνας Καρκίνου» με οικοδέσποινα την Ελένη Μπούση (μητέρα του προέδρου του ΟΦΗ) και συγκεντρώθηκε 1.5 εκατ. δολάρια.

Η Ελένη Μπούση στη μάχη κατά του καρκίνου.

Η μητέρα του προέδρου του ΟΦΗ, Μιχάλη, ήταν σε φιλανθρωπικό γκαλά του «Ιπποκράτειου Ιδρύματος Έρευνας Καρκίνου» («Hippocratic Cancer Research Foundation»), στο Σικάγο.

Το γκαλά πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Aon Grand Ballroom», στο Navy Pier του Σικάγο και κατά τη διάρκειά του συγκεντρώθηκε το ποσό του 1.500.000 δολαρίων, το οποίο η Ελένη Μπούση, που είναι η πρόεδρος του «Hippocratic Cancer Research Foundation», θα διαθέσει το ποσό αυτό στη μάχη κατά του καρκίνου.


(Η Ελένη Μπούση, μαζί με το γιο του Μάικ Μπούση, Δημήτρη)

Σύμμαχός της σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο κορυφαίος ογκολόγος, Λεωνίδας Πλατανιάς, που ηγείται της ογκολογικής μονάδας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Northwestern Memorial, «Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center», η οποία νοσηλεύει σ’ ετήσια βάση, 16.000 καρκινοπαθείς.

Πρόκειται για κλινική που διαθέτει 300 γιατρούς, ερευνητές και επιστήμονες, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στη μάχη κατά του καρκίνου. Τους τελευταίους 12 μήνες η ογκολογική κλινική έχει λάβει περισσότερα από 5.000.000 δολάρια σε δωρεές, μέσω του «Hippocratic Cancer Research Foundation» και κινητήριος δύναμη του είναι η κ. Μπούση.


(Ο πατριάρχης της οικογένειας Μπούση, Δημήτρης, με τον εκ των υιών του, Γιώργο και τον εγγονό του Δημήτρη)


(Η Ελένη Μπούση, μαζί με τον ογκολόγο Λεωνίδα Πλατανιά)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x