Γαλλία

Παραδέχτηκε ότι αποκαλούσε «King Kong» τον Μουκουντί ο Γκαλτιέ

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι αποκαλούσε τον αμυντικό της ΑΕΚ, Αρολντ Μουκουντί, «King Kong».

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ κατηγορείται για παρενόχληση, διακρίσεις και ρατσιστικές προσβολές και τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει η δίκη του, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου προχώρησε την Παρασκευή (15/12) στην ανάγνωση των πρακτικών της ακρόασης του αναλυτή βίντεο, Χαχίμ Αλί Μ'Μπαε, που αποκάλυψε ότι ο Γάλλος τεχνικός χαρακτήρισε τους αμυντικούς, Μουκουντί και Ναντ ως «King Kongs», με τον 57χρονο να παραδέχεται πως το χρησιμοποίησε, προκειμένου να αναφερθεί στη σωματοδομή τους:

«Θυμάμαι ότι δίσταζα μεταξύ του να πω "Μολοσσός" και "Κινγκ Κονγκ". Χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο. Ο Κινγκ Κονγκ αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την ισχύ. Δεν υπάρχει καμία άλλη χροιά εκτός από τη δύναμη και την ισχύ. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο. Όταν παίξαμε με τη Ναντ στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, χρησιμοποίησα την ίδια έκφραση για τον Nicolas Pallois. Εκ των υστέρων, με πόνεσε. Αν τον προσέβαλα, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Ναι, τη χρησιμοποίησα, αλλά όχι με ρατσιστικό τρόπο», ανέφερε στο δικαστήριο ο Γκαλτιέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x